Dietger Engel
Dietger Engel

Al 25 jaar streven naar de hoogste kwaliteit

Leestijd: 2 minuten

PACCAR erkent jaarlijks leveranciers die PACCAR's "10 ppm" kwaliteitsnorm of het gelijkwaardig van 10 defecte onderdelen overschrijden voor elke miljoen componenten die naar PACCAR worden verzonden. Om in aanmerking te komen, moeten leveranciers voldoen aan veeleisende criteria voor garantieondersteuning en continue verbetering. Voor 2021 erkent PACCAR 407 leveranciers in 27 landen op vijf continenten voor het bereiken van dit hoge kwaliteitsniveau

Al vanaf het eerste uur zijn wij leverancier van PACCAR () en met trots kunnen wij melden dat we behoren tot de beste leveranciers van PACCAR. PACCAR, verantwoordelijk voor onder andere DAF, Kenworth en Peterbilt onderscheidt ons omdat we de kwaliteitsnorm van 10 ppm behalen.

"Het is een opmerkelijke prestatie om in zo'n uitdagend jaar de 10 ppm-status te bereiken", zegt Debra Poppas, PACCAR vice president Global Quality. "De prestaties van deze leveranciers spreken sterk over de waarde van het gebruik van robuuste processen en een sterke kwaliteitscultuur om op topniveau te presteren." “PACCAR vertrouwt op uitstekende leveranciers om toonaangevende Kenworth-, Peterbilt- en DAF-trucks te bouwen”, zegt Darrin Siver, PACCAR senior vice president. "We zijn er trots op dat zulke sterke partners met ons samenwerken en feliciteren deze leveranciers met hun uitstekende prestaties."

PACCAR is een wereldwijde technologieleider in het ontwerp, de fabricage en de klantenondersteuning van hoogwaardige lichte, middelzware en zware vrachtwagens onder de naamplaten Kenworth, Peterbilt en DAF. PACCAR ontwerpt en produceert ook geavanceerde aandrijflijnen, levert financiële diensten en informatietechnologie en distribueert truckonderdelen die verband houden met zijn hoofdactiviteit.