Camerasystemen op mobiele torenkranen Mammoet

Vorige week heeft GrootJebbink camerasystemen gemonteerd op negen mobiele torenkranen van Mammoet Europe BV. Het ging om kranen van het merk Liebherr met verschillende lengtes.

Optimaal zicht op de dode hoeken

Iedere mobiele torenkraan is voorzien van een camera aan de rechterzijkant van de cabine en aan de achterzijde van het voertuig. In beide gevallen is gekozen voor een camera met hoge resolutie en een grote kijkhoek. Daarnaast is er in de cabine een extra groot 10” display gemonteerd, ook weer met een hoge resolutie.

De combinatie van de haarscherpe camerabeelden en het grote, heldere, display voorzien de chauffeur van het optimale zicht op de dode hoeken naast en achter het voertuig.Camerasysteem mobiele torenkraan Mammoet

Configuratie afgestemd met klant

GrootJebbink heeft de configuratie van het camerasysteem samen met Mammoet afgestemd. Vervolgens hebben we de montage in 4,5 werkdagen op locatie uitgevoerd.

Door de voertuigen van camera’s te voorzien, draagt Mammoet bij aan het veiliger maken van de diverse bouwprojecten waar de kranen worden ingezet.Camerasysteem Liebherr mobiele torenkraan

Dietger Engel Productspecialist Op zoek naar advies of een offerte? Ik help je graag.

Dietger Engel