GrootJebbink introduceert eerste rondom zicht camerasysteem in HD-kwaliteit

Op 5 en 6 juni introduceert GrootJebbink het eerste rondom zicht camerasysteem in HD-kwaliteit: 360° Camos HD.

Dit revolutionaire camerasysteem is voor het eerst te bekijken tijdens de ReinigingsDemoDagen op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soest.

Doordat 360° Camos HD gebruikmaakt van digitale camera’s, is het scherpe beeld dat een HD-televisie produceert, nu ook beschikbaar in de cabine. Het resultaat is een ongeëvenaarde beeldkwaliteit, waardoor chauffeurs perfect zicht hebben op obstakels en personen rondom hun voertuig.

Illustratie 360 Camos HD

Illustratie van de werking van 360° Camos HD

Unieke weergavemogelijkheden

Behalve het haarscherpe HD-beeld, kenmerken ook de unieke weergavemogelijkheden het camerasysteem. Doordat 360° Camos HD in ‘landscape’ en in ‘portrait’ modus te gebruiken is, profiteert iedere bestuurder van het best mogelijke overzicht rondom zijn of haar voertuig.

Van mijnbouw tot pakketbezorging

De specifieke eigenschappen van 360° Camos HD maken het camerasysteem geschikt voor vrijwel ieder soort voertuig in elke denkbare werkomgeving. Voor zowel een machinist van een groot mijnbouwvoertuig, als een pakketbezorger in een drukke winkelstraat, biedt 360° Camos HD het perfecte overzicht op de omgeving rondom.

360° Camos HD monitor in cabine

360° Camos HD voorziet chauffeurs van het beste overzicht rondom hun voertuig

Te bezichtigen op ReinigingsDemoDagen

Tijdens de ReinigingsDemoDagen is 360° Camos HD te zien en ervaren op stand 41. Bezoekers van de beurs kunnen hier met eigen ogen zien hoe 360° Camos HD vergelijkbare camerasystemen ver achter zich laat als het gaat om beeldkwaliteit en weergavemogelijkheden.

Dietger Engel Productspecialist Op zoek naar advies of een offerte? Ik help je graag.

Dietger Engel