Partnership Nordic Lights en GrootJebbink

Met een virtuele handdruk bevestigen Jan Bittner, sales manager bij Nordic Lights Duitsland, en Eric Groot Jebbink, eigenaar van GrootJebbink BV, het nieuwe partnership tussen de twee organisaties.

Het partnership houdt in dat GrootJebbink als ‘preferred partner’ verantwoordelijk wordt voor de verkoop en distributie van Nordic Lights werklampen aan de After Market in Duitsland.

Ervaring opgebouwd

Sinds 2003 vervult GrootJebbink deze rol al voor de Benelux. In al die jaren heeft het bedrijf veel ervaring opgebouwd met o.a. verkoop en advies op het gebied van werklampen. Hierdoor is er een aantrekkelijk marktaandeel opgebouwd met klanten uit uiteenlopende sectoren.

Dankzij de opgedane ervaring is er de laatste jaren een sterke online strategie ontwikkeld. Die heeft ervoor gezorgd dat onder meer de naamsbekendheid van het merk Nordic Lights flink is gestegen. Hierdoor heeft Nordic Lights GrootJebbink BV gevraagd om ook in Duitsland de After Market verder te ontwikkelen.

Wat klanten waarderen aan GrootJebbink is onder andere de snelle levertijd. Omdat een groot aantal producten uit voorraad geleverd kunnen worden, is de levertijd voor de klant vrijwel altijd zeer kort.

Belangrijke partner

Namens Nordic Lights toont Jan Bittner zich enthousiast over de samenwerking: “In de afgelopen jaren is GrootJebbink een belangrijke partner gebleken die continue groei realiseert in de Benelux. Daarom hebben we ervoor gekozen om GrootJebbink aan te wijzen als preferred partner, ook voor Duitsland. We werken hand in hand om onze klanten te helpen en verdere groei te realiseren”.

Ook Eric Groot Jebbink kijkt uit naar de samenwerking: “Inmiddels is het alweer meer dan 15 jaar geleden dat we zijn begonnen met het leveren van Nordic Lights werklampen. In die jaren hebben we de ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt. Eerst halogeenverlichting, vervolgens HID/xenon en uiteindelijk LED werklampen, waarmee het licht opnieuw is uitgevonden. We kijken ernaar uit om onze kennis en ervaring in te zetten voor onze Duitse klanten”.

Albert Poortinga Productspecialist Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Albert Poortinga