Rondom zicht, ook in Coronatijd

Ook de afgelopen weken hebben we weer diverse voertuigen voorzien van een 360° camerasysteem.

Binnen de geldende Coronamaatregelen kunnen we de montage- en/of kalibratiewerkzaamheden goed uitvoeren. We letten daarbij extra op hygiëne en houden 1,5 meter afstand.

Een greep uit de voertuigen de we onlangs hebben voorzien van rondom zicht:

Veegmachine op groengas

Voor afvalinzamelaar en -verwerker Omrin hebben we het OmniVue 360 camerasysteem op een IVECO veegmachine gekalibreerd. Dit houdt in dat we de beelden van de vier camera’s op het voertuig met speciale software samenvoegen tot één bovenaanzicht. Hierbij vloeien de beelden van de camera’s in elkaar over en zijn er geen dode hoeken meer rondom het voertuig.

Eigenlijk is dit voertuig een kleine vrachtwagen die is omgebouwd tot veegmachine. Het voertuig is voorzien van een extra camera boven de zuigmond. Bovendien rijdt deze veegmachine op groengas.

Rondom zicht camerasysteem op veegwagen

Hoogwerker

Tijdens een grote onderhoudsbeurt heeft brandweervoertuigenbouwer Kenbri deze hoogwerker onder meer voorzien van OmniVue 360. Wij hebben onlangs de kalibratie van het camerasysteem uitgevoerd.

De hoogwerker maakt deel uit van het brandweerkorps Haaglanden-Laak. De chauffeurs die met het voertuig gaan rijden, kunnen dankzij het rondom zicht camerasysteem niet alleen snel, maar ook veilig naar elke calamiteit rijden.

Rondom zicht hoogwerker

Koel-/vriesopbouw

Ook bij deze nieuwe MAN TGS bakwagen met koel-/vriesopbouw hebben we het OmniVue 360 camerasysteem gekalibreerd. De vrachtwagen wordt door Aalten uit Putten onder andere ingezet voor het bevoorraden van restaurants.

Omdat deze zich vaak in de binnenstad bevinden, met smalle straatjes en veel ander verkeer, komt ook hier rondom zicht uitstekend van pas!

Rondom zicht MAN TGS
Interesse?

Meer weten over de mogelijkheden van een 360° camerasysteem? Neem contact op met onze productspecialist.

Dietger Engel Productspecialist Op zoek naar advies of een offerte? Ik help je graag.

Dietger Engel