Verklein de kans op schade of een ongeval

Optimaal zicht rondom ieder voertuig

Voorkom schade en ongelukken met een achteruitrijcamera van Camos. Met deze achteruitrijcamera’s zien chauffeurs wat er in de dode hoek van hun voertuig gebeurt. Geschikt voor vrachtwagens, bestelbussen, maar ook voor machines zoals shovels en graafmachines. Een Camos achteruitrijcamera met display levert zeer scherp beeld, is robuust en heeft een lange levensduur.

OmniVue 360 op bakwagen
  • Vanwege het gebruik van duurzame materialen, zoals rvs montagebeugels, hebben Camos-producten een zeer lange levensduur.

  • Vanwege de allerbeste beeldsensoren en componenten leveren de camera’s en monitoren van Camos hoge kwaliteit beelden van de omgeving rond voertuigen.

  • Omdat ontwikkeling nooit stilstaan bij Camos, bieden achteruitrijcamera’s en monitoren een steeds betere ervaring voor de gebruiker.

Een camerasysteem verhoogt de veiligheid in het verkeer of op welke andere plaats dan ook. Door chauffeurs te voorzien van goed zicht neemt het risico op een ongeval of schade aanzienlijk af.

  • Tristan Teleng, productspecialist camerasystemen bij GrootJebbink
Vuilniswagen camerasysteem

Tristan Teleng Productspecialist Op zoek naar advies of een offerte? Ik help je graag.

Tristan Teleng

Meer weten over camerasystemen?

Verdiep je kennis met onderstaande artikelen

Op zoek naar advies op maat?

Heeft u een specifieke vraag of wilt u graag advies op maat? Door onze uitgebreide kennis van camerasystemen en contacten met verschillende producenten, zijn wij in staat om voor iedere uitdaging een passende oplossing te vinden. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een bezoek bij u op locatie.

Bent u op zoek naar een specifieke zichtoplossing voor uw voertuig? Ik help u graag verder!

Tristan Teleng

Productspecialist


0620443514

Tristan Teleng

Ook profiteren van optimaal zicht rondom uw voertuig?

Vul uw gegevens in voor advies op maat of een offerte