Opvallen bij medeweggebruikers

Met een flitslamp of ander soort waarschuwingslamp vallen voertuigen extra goed op. Bijvoorbeeld bij wegwerkzaamheden, bermonderhoud of het assisteren bij een ongeval. Maar ook op de bouwplaats of in het magazijn dragen flitslampen bij aan meer veiligheid.

Ons assortiment, van het merk ECCO, bestaat uit flitslampen (beacons), grillflitsers en flitsbalken voor montage op het dak van een voertuig. Deze zijn geheel naar klantwens samen te stellen. Daarnaast leveren wij een aantal waarschuwingslampen speciaal voor heftrucks en andere magazijnvoertuigen.

Waarom kiezen voor ECCO flitslampen?

  • Oplossingen voor ieder voertuig
  • Gecertificeerde signalering
  • Geen onderhoud vereist
  • Eenvoudige montage

Op zoek naar signalering? Ik help u graag bij het vinden van de juiste oplossing!

ECE R65 richtlijn

Opvallen voor medeweggebruikers

Het Europese ECE R65 reglement stelt eisen aan de zichtbaarheid van voertuigen. Het gaat dan om voertuigen die stilstaan langs of op de openbare weg of zich langzaam voortbewegen. Dit geldt o.a. voor voertuigen die werkzaamheden op of rondom wegen uitvoeren, hulp verlenen of transporten begeleiden. Deze voertuigen moeten voorzien zijn van flitslampen die ECE R65 gecertificeerd zijn. Ook moet het lichtsignaal op een afstand van 20 meter rondom het voertuig te zien zijn, op een hoogte van 1,50 m.

ECE R65 regelgeving

Veilig werken met de heftruck

Waarschuwingsverlichting in het magazijn

In het magazijn vinden ieder jaar weer veel ongevallen plaats waarbij voertuigen personen aanrijden. Eén van de meest voorkomende oorzaken van een aanrijding in het magazijn is slechte zichtbaarheid. Het is daarom van groot belang dat voetgangers in een magazijn op tijd gewaarschuwd worden voor de aanwezigheid van een voertuig. Speciaal voor deze situaties heeft GrootJebbink enkele specifieke waarschuwingslampen zoals een Blue Spot en Red Line voor heftrucks in het assortiment.

Blue Spot en Red Line heftruck

Niet gevonden wat u zoekt?

Nog niet de flitslamp gevonden die u zoekt? Neen dan contact met ons op voor een maatoplossing die bij uw situatie past.  Wij staan in contact met verschillende producenten van signalering en kunnen daardoor voor iedere vraag de juiste oplossing bieden.

Op zoek naar de beste manier om uw voertuig op te laten vallen met flitslampen? Ik help u graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Dietger Engel

Commercieel manager


+31 (0) 6 21 46 95 58

Dietger Engel

Voor ieder voertuig de juiste flitslampen