Verhoog de veiligheid in het magazijn

Het magazijn is al jarenlang één van de gevaarlijkste werkplekken. Regelmatig vinden er ongelukken plaats waarbij heftrucks of andere voertuigen betrokken zijn. Soms zelfs met dodelijke afloop.

Een veelvoorkomende oorzaak van ongevallen in het magazijn is onvoldoende zicht door hoge magazijnstellingen. Maar ook chauffeurs die te hard rijden of niet goed weten hoe ze een voertuig moeten besturen veroorzaken vaak ongevallen.

Sylogi-oplossingen op het gebied van voertuigmanagement zijn erop gericht om de kans op ongevallen drastisch te verminderen. Omdat geen organisatie hetzelfde is, zijn maatwerkoplossingen de norm.

Hierdoor zijn we in staat om voor iedere klant de veiligheid in het magazijn te verbeteren. Ongeacht om welk soort of merk voertuig het gaat.

  • Dankzij Sylogi-oplossingen voor voertuigmanagement werkt personeel in het magazijn niet alleen veiliger, maar ook efficiënter.

  • Wijs voertuigen toe aan individuele chauffeurs door middel van toegangscontrole. Hierdoor neemt het verantwoordelijkheidsbesef van chauffeurs toe en gaan ze voorzichtiger om het met materieel.

  • Omdat Sylogi-producten op ieder voertuig hetzelfde werken, kunnen ze merkonafhankelijk gebruikt worden. Maximale flexibiliteit dus!

Onze voertuigmanagementoplossingen

Snelheidszonering

De meeste ongevallen in het magazijn zijn te wijten aan voertuigen die met te hoge snelheid rijden. Beperk de maximumsnelheid daarom automatisch op plekken waar veel mensen rondlopen en voorkom ongevallen en schade.

Sylogi Sector

Toegangscontrole

Met toegangscontrole voor heftrucks kunnen alleen chauffeurs met het juiste rijbewijs of certificaat een voertuig besturen. Hiermee neemt de kans op ongevallen en schade af.

Sylogi Access

Op zoek naar persoonlijk advies?

Omdat iedere organisatie anders is, is een maatoplossing op het gebied van voertuigmanagement nodig. Wilt u graag meer weten over welke oplossingen het werken in uw organisatie veiliger maken? Neem dan contact op voor persoonlijk advies.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van voertuigmanagement? Ik adviseer u graag!

Henri van Malestein

Productspecialist


+31 (0)6 54 72 59 20

Henri van Malestein

Ik wil meer weten over voertuigmanagement