Inzicht en controle over voertuiggebruik

Als Fleet manager of wagenparkbeheerder wil je je voertuigen op ieder moment flexibel in kunnen zetten. Daarom is het belangrijk om altijd actueel inzicht hebben in de locatie en het gebruik van elk voertuig. Zo weet je precies welk voertuig je waar en wanneer in kunt zetten.

Het laatste waar je op zit te wachten is dat voertuigen onverwacht uitvallen, zodat je ze niet kunt inzetten en vervanging moet regelen.

De voertuigmanagementoplossingen van GrootJebbink geven inzicht in het gebruik van voertuigen. Hierdoor kun je voorspellen wanneer een voertuig uitvalt, kun je patronen herkennen en maatregelen nemen om dit in de toekomst te voorkomen.

Zo zorg je ervoor dat je je wagenpark efficiënter in kunt zetten en draag je tegelijkertijd bij aan een veiligere werkomgeving voor iedereen.

Onze voertuigmanagementoplossingen zijn geschikt voor de volgende sectoren:

 

Transporteurs en koeriersdiensten

Krijg inzicht in de locatie van voertuigen, het rijgedrag van chauffeurs, bekijk incidenten onderweg en weerleg valse schadeclaims.

 

Intern transport

Beperk toegang tot voertuigen voor personen zonder rijbewijs, krijg inzicht in onzichtbare schades en pas maximum snelheid automatisch aan.

Op zoek naar persoonlijk advies?

Omdat iedere organisatie anders is, is een maatoplossing op het gebied van voertuigmanagement nodig. Wil je graag meer weten over welke oplossingen jouw organisatie helpen meer grip te krijgen op je wagenpark en deze efficiënter in te zetten? Neem dan contact op voor persoonlijk advies.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van voertuigmanagement? Ik adviseer je graag!

Tristan Teleng

Productspecialist


0620443514

Tristan Teleng