Benieuwd naar de nadelige effecten die werken in het donker heeft op mensen? Lees ons whitepaper!

Nordic Lights werklampen

Topkwaliteit Made in Finland

LED werklampen van Nordic Lights helpen machinisten en chauffeurs veiliger en efficiënter in het donker te werken. De lampen verlichten het werk op tractoren, graafmachines, wielladers, landbouwvoertuigen, vrachtwagens, heftrucks etc. Nordic Lights LED werklampen zijn gemaakt voor de zwaarste omstandigheden en zijn geschikt voor 12v, 24v, 48v of 80v.

Asfalteren Nordic Lights
  • Omdat Nordic Lights werklampen aan de strengste EMC-normen voldoen, veroorzaken ze geen storing op de radio of andere apparatuur in het voertuig.

  • Iedere Nordic Lights werklamp heeft in de behuizing een ingebouwde Deutsch-connector. Hierdoor is een waterdichte aansluiting gegarandeerd.

  • Nordic Lights werklampen produceren, vanwege de goede lichtspreiding, een egaal lichtbeeld. Dus geen fel verlichte ‘pitjes’, maar een groot gebied dat overal even fel verlicht wordt.

Albert Poortinga Productspecialist: Heeft u vragen? Ik help u graag verder!

Albert Poortinga

Wij willen het beste voor opdrachtgevers en een veilige werkomgeving voor onze medewerkers. Daarom kiezen wij voor Nordic Lights.

  • Pieter Berende, Berende Spoor- en Grondwerken
Spoorwerk Nordic Lights

Weet waar je aan toe bent met een lichtsimulatie

Wil je van tevoren weten wat het effect is van Nordic Lights werklampen op je voertuig? Vraag dan een lichtsimulatie aan. Samen met de experts van Nordic Lights bekijken we welke lamp we het best op welke plek kunnen positioneren en welk lichtpatroon we moeten gebruiken. In deze lichtsimulatie kun je dan precies zien hoeveel licht je om het voertuig hebt met Nordic Lights werklampen.

Lichtsimulatie werklampen

Op zoek naar advies op maat?

Op zoek naar een specifieke lichtoplossing voor uw voertuig of situatie? Neem dan contact met ons op voor advies op maat. Samen met u bepalen we dan welke werklampen op welke plaats gemonteerd en gepositioneerd moeten worden voor het optimale resultaat. Daarbij kijken besteden we ook aandacht aan het kiezen van het juiste lichtpatroon. Indien nodig doen we dit middels een uitgebreide lichttest bij u op locatie.

Bent u op zoek naar de beste werkverlichting voor uw voertuig? Neem contact met mij op voor al uw vragen en advies op maat.

Albert Poortinga

Productspecialist


+31 (0) 6 82 30 42 40

Albert Poortinga

Profiteer ook van de voordelen van optimale werkverlichting op uw voertuig

Vul hieronder uw gegevens in voor vrijblijvend advies of een offerte