Home > Nieuws > Rondom zicht, ook in Coronatijd
Camerasysteem kalibreren tijdens Corona  

Rondom zicht, ook in Coronatijd

Ook de afgelopen weken hebben we weer diverse voertuigen voorzien van een 360° camerasysteem.

13/05/2020 Binnen de geldende Coronamaatregelen kunnen we de montage- en/of kalibratiewerkzaamheden goed uitvoeren. We letten daarbij extra op hygiëne en houden 1,5 meter afstand.

Een greep uit de voertuigen de we onlangs hebben voorzien van rondom zicht:
 

Veegmachine op groengas

Voor afvalinzamelaar en -verwerker Omrin hebben we het OmniVue 360 camerasysteem op een IVECO veegmachine gekalibreerd. Dit houdt in dat we de beelden van de vier camera’s op het voertuig met speciale software samenvoegen tot één bovenaanzicht. Hierbij vloeien de beelden van de camera’s in elkaar over en zijn er geen dode hoeken meer rondom het voertuig.

Eigenlijk is dit voertuig een kleine vrachtwagen die is omgebouwd tot veegmachine. Het voertuig is voorzien van een extra camera boven de zuigmond. Bovendien rijdt deze veegmachine op groengas.

Rondom zicht camerasysteem op veegwagen
 

Hoogwerker

Tijdens een grote onderhoudsbeurt heeft brandweervoertuigenbouwer Kenbri deze hoogwerker onder meer voorzien van OmniVue 360. Wij hebben onlangs de kalibratie van het camerasysteem uitgevoerd.

De hoogwerker maakt deel uit van het brandweerkorps Haaglanden-Laak. De chauffeurs die met het voertuig gaan rijden, kunnen dankzij het rondom zicht camerasysteem niet alleen snel, maar ook veilig naar elke calamiteit rijden.

Rondom zicht hoogwerker
 

Koel-/vriesopbouw

Ook bij deze nieuwe MAN TGS bakwagen met koel-/vriesopbouw hebben we het OmniVue 360 camerasysteem gekalibreerd. De vrachtwagen wordt door Aalten uit Putten onder andere ingezet voor het bevoorraden van restaurants.

Omdat deze zich vaak in de binnenstad bevinden, met smalle straatjes en veel ander verkeer, komt ook hier rondom zicht uitstekend van pas!

Rondom zicht MAN TGS
 

Interesse?

Meer weten over de mogelijkheden van een 360° camerasysteem? Neem contact op met onze productspecialist.

Dietger Engel

Dietger Engel
Productspecialist camerasystemen

dietger@grootjebbink.nl
+31 (0)6-21 46 95 58

 

Laatste nieuws

GrootJebbink introduceert SmartVue DobliCam

GrootJebbink introduceert SmartVue DobliCam

25/06/2020   GrootJebbink introduceert een actieve waarschuwingscamera: SmartVue DobliCam. Dit is een dode hoekcamera en detectie-unit in één....

Barry Oudejans nieuwe directeur GrootJebbink BV

Barry Oudejans nieuwe directeur GrootJebbink BV

01/05/2020   Per 1 mei 2020 is Barry Oudejans in dienst getreden als directeur bij GrootJebbink BV. Hij zal de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich nemen en is onder meer verantwoordelijk voor het relatiebeheer met klanten....

IR camera op shovel

IR-camera voor Orgaworld

15/04/2020   Onlangs heeft GrootJebbink een warmtebeeldcamera gemonteerd op een Volvo wiellader van Orgaworld in Lelystad....

 
.

© Copyright GrootJebbink BV 2020
Algemene voorwaarden | Privacy Policy

Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy - Close

Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy

Ok.