Home > Nieuws > Technisch-commercieel medewerker gezocht!
Vacature technisch-commercieel medewerker  

Technisch-commercieel medewerker gezocht!

Ben jij op dit moment werkzaam in een technische functie? Maar ben je toe aan een nieuwe stap in de richting van sales? Dan zijn wij op zoek naar jou!

20/07/2018

GrootJebbink BV zoekt namelijk een:
 

Technisch-commercieel medewerker (M/V)

Voor 40 uur per week (fulltime)


Als technisch-commercieel medewerker bij GrootJebbink ben je voor onze klanten hét aanspreekpunt voor technische vragen over onze producten. Je helpt klanten om problemen met hun producten op te lossen en je adviseert ze over de aanschaf van nieuwe veiligheidsproducten.

Dankzij je technische kennis kun je problemen snel verhelpen. Je staat klanten vanuit ons kantoor in Ermelo bij, maar het kan ook zijn dat je een reparatie op locatie uitvoert.

Commercieel
Naast de techniek, houd je je ook bezig met de commerciële kant. Nadat je klanten geadviseerd hebt over welke producten voor hen het beste zijn, maak je een offerte. Vervolgens begeleid je de klant door het gehele aankoopproces.

Ook sta je regelmatig in contact met leveranciers. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kun je onze klanten de best mogelijke oplossing bieden. 

Werk in het buitenland
Behalve werkzaamheden bij klanten in Nederland, kan het voorkomen dat je enkele dagen in het buitenland bent om een klus uit te voeren. Dit kan zowel binnen als buiten Europa zijn. 

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je een redelijke beheersing hebt van de Engelse en Duitse taal. Daarnaast is HBO werk- en denkniveau vereist.

Gespecialiseerd team
Je komt te werken in een klein team van specialisten op het gebied van voertuigveiligheid. We bieden je een gezellige en informele werkomgeving waarin je veel ruimte krijgt om je eigen ideeën uit te werken.

Met de producten van GrootJebbink werken chauffeurs en machinisten veiliger en efficiënter.
Onder de merknaam Sylogi ontwikkelen we producten die helpen om schade te voorkomen en kosten te besparen in het magazijn en op de bouwplaats.

Denk je dat jij in dit profiel past en zie je jezelf wel bij GrootJebbink werken?

Aarzel dan niet en stuur je motivatie + CV naar Heimen van Diest, via heimen@grootjebbink.nl

Direct solliciteren

 

Laatste nieuws

Vacature product manager camerasystemen

Product manager camerasystemen gezocht!

08/10/2019   Ben jij momenteel werkzaam in een technische/commerciële functie in de voertuigbranche? En ben je toe aan een nieuwe stap?...

Daily Logistics Group op weg naar nul ongevallen

Met camera’s op weg naar nul ongevallen

30/08/2019   In de nieuwste uitgave van After Sales Truck magazine een reportage over de Daily Logistics Group. Zij zijn begonnen hun trekker-trailercombinaties te voorzien van camera’s, daarbij geadviseerd door GrootJebbink....

Pfreundt WK60 op verreiker

Eerste Pfreundt WK60 weegsysteem geïnstalleerd op verreiker

20/06/2019   Voor het eerst in Nederland is een Pfreundt WK60 weegsysteem geïnstalleerd op een verreiker....

 
.

© Copyright GrootJebbink BV 2019
Algemene voorwaarden | Privacy Policy

Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy - Close

Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy

Ok.