Home > Nieuws > Word jij onze nieuwe product manager camerasystemen?
Vacature product manager camerasystemen  

Word jij onze nieuwe product manager camerasystemen?

Ben jij momenteel werkzaam in een technische/commerciële functie in de voertuigbranche? En ben je toe aan een nieuwe stap?

08/10/2019
Zoek dan niet verder! Wij hebben namelijk de perfecte vacature voor je!

GrootJebbink is op zoek naar een:

Product Manager Camerasystemen (M/V)

voor 40 uur per week (fulltime)

Binnen ons team van specialisten op het gebied van voertuigveiligheid ben je verantwoordelijk voor de productgroep camerasystemen. Deze producten helpen onze klanten veiliger en beter te werken en het gevaar van de dode hoek te elimineren.

Het soort klanten waar je mee in contact staat is zeer divers en varieert van toonaangevende bedrijven in de transportsector en bouwwereld tot truckdealers en reinigingsdiensten. Jouw werkzaamheden hebben een directe invloed op het verhogen van de (verkeers)veiligheid in Nederland en daarbuiten!
 

Van advies tot order

Dankzij je technische kennis en inlevingsvermogen ben je in staat om klanten te adviseren over de beste zichtoplossing voor hun voertuigen. Na het advies aan de klant, blijf je het vaste aanspreekpunt tijdens het hele aankoopproces. Je commerciële vaardigheden zet je in om ervoor te zorgen dat jouw advies uiteindelijk leidt tot een order.

Bij de functie van product manager hoort ook dat je klanten, indien gewenst, bezoekt en onze producten demonstreert. Daarnaast kan het voorkomen dat je, samen met één van onze technische medewerkers, helpt met het monteren en kalibreren van de producten.
 

Op zoek naar klanten

Behalve wachten totdat iemand zich bij je meld voor advies of een offerte, ga je ook actief op zoek naar nieuwe klanten. Niet door zomaar iemand ‘koud’ te bellen of spontaan een bezoek te brengen, want je weet zelf ook dat dat allang niet meer werkt.

Je bent bekend met sociale media zoals LinkedIn en je bent hier ook actief op aanwezig. Daarnaast weet je hoe je dit kanaal inzet voor het verzamelen van nieuwe leads of ben je bereid je hierin te ontwikkelen.Vacature product manager camerasystemen

Contact met leveranciers

Verder onderhoud je contact met onze leveranciers en ben je op de hoogte van ontwikkelingen in de markt, zodat je klanten altijd van het beste advies kunt voorzien.

Om deze afwisselende functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je een redelijke beheersing hebt van de Engelse en Duitse taal. Daarnaast is HBO werk- en denkniveau vereist.
 

Gespecialiseerd team

Je komt te werken in een klein team van specialisten op het gebied van voertuigveiligheid. Wij bieden je een gezellige en informele werkomgeving waarin je veel ruimte krijgt om je eigen ideeën uit te werken en je te ontwikkelen.

Ons assortiment bestaat uit werklampen, camerasystemen, achteruitrijsignalering en weegsystemen. Daarnaast ontwikkelen we met ons eigen merk Sylogi producten die helpen om schade te voorkomen en kosten te besparen in het magazijn en op de bouwplaats.

Denk je dat jij in dit profiel past en zie je jezelf bij GrootJebbink werken?

Aarzel dan niet en stuur je motivatie + CV naar Heimen van Diest, via heimen@grootjebbink.nl

Solliciteer direct

 

Laatste nieuws

Daily Logistics Group op weg naar nul ongevallen

Met camera’s op weg naar nul ongevallen

30/08/2019   In de nieuwste uitgave van After Sales Truck magazine een reportage over de Daily Logistics Group. Zij zijn begonnen hun trekker-trailercombinaties te voorzien van camera’s, daarbij geadviseerd door GrootJebbink....

Pfreundt WK60 op verreiker

Eerste Pfreundt WK60 weegsysteem geïnstalleerd op verreiker

20/06/2019   Voor het eerst in Nederland is een Pfreundt WK60 weegsysteem geïnstalleerd op een verreiker....

360° Camos HD monitor in truck

GrootJebbink introduceert eerste rondom zicht camerasysteem in HD-kwaliteit

05/06/2019   Op 5 en 6 juni introduceert GrootJebbink het eerste rondom zicht camerasysteem in HD-kwaliteit: 360° Camos HD....

 
.

© Copyright GrootJebbink BV 2019
Algemene voorwaarden | Privacy Policy

Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy - Close

Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy

Ok.